Belépés
maroka.blog.xfree.hu
"Legyen béke és szeretet szívedben Boldogságod sose érjen véget" Antal Mária
1951.01.15
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Gyászol az RTL Klub híradósa
  2013-08-07 10:31:50, szerda
 
  Nők Lapja Cafe - 2013. 08. 06.
Ikrei édesanyját gyászolja a RTL KLub népszerű híradósa.
Tegnap délután értesült arról a Bors, hogy Szellő István ikreinek édesanyja hosszú betegség után elhunyt - olvasható a lapban. A picik augusztusban ünneplik negyedik születésnapjukat, jelenleg a Szellő István baráti köréből kikerült keresztszülőknél vannak. Köztudott, hogy Szellő István már a gyerekek születése előtt szakított a párjával, de ahogy a híradós egy korábbi nyilatkozatából is kiderül: ,,Bármi is történt, továbbra is jó a kapcsolatom Renátával, és a gyerekek mindig számíthatnak rám." A Bors szerette volna megkérdezni az ügyről a híradóst, aki kegyeleti okokra hivatkozva nem nyilatkozott.
Szellő István: ,,Ebben a tragikus időszakban csak egy a fontos
...... ............


Szellő István számára most a legfontosabb, hogy ikergyermekei - édesanyjuk elvesztése után - nyugalomban, biztonságban legyenek. A barátok is megszólaltak.
,,Egy biztos, Istvánról az a legkevesebb, ami elmondható, hogy jó apa, és gondoskodik a gyerekekről is" - mondta a Blikknek Szellő István egykori párjának egyik barátnője, aki szerint a híradós az utolsó időszakban is bejárt gyermekei anyjához a kórházba.
Ahogyan arról kedden beszámoltunk, Szellő István egykori párja, ikreinek édesanyja a napokban elhunyt. Olyan hírekről lehetett hallani, melyek szerint nem Szellő fogja felnevelni a gyerekeket. A híradós nyilatkozott a Blikknek, de kijelentette: ebben a történetben korántsem az ő szerepe a fontos, hanem az, hogy a tragikus időszakban a két kicsi ne szenvedjen károsodást.
,,Itt van ez a két kisgyerek; vajon mit mondanak nekik az oviban? Meg akarom óvni őket a problémától. Azt tudni kell, hogy az én életritmusom, a munkám nem olyan, hogy egyedül tudnám vállalni azt, maradjanak nálam a kicsik. Ezért közös döntést hoztunk, elhatároztuk, hogy a keresztszülők önfeláldozó segítségével neveljük tovább együtt a gyerekeket, mert hozzájuk is nagyon ragaszkodnak. Ugyanúgy mindent megteszek, segíteni fogom őket, amennyire csak tudom" - mondta a televíziós, elárulva, hogy a gyerekek keresztapja régóta jó barátja; még akkor ismerte meg őt, amikor egy klubban vívtak.

Hír 24
Szellő István megszólalt: "Felnevelem a gyerekeimet"
Az RTL Klub híradósa úgy döntött: a keresztszülőkkel együtt neveli tovább az ikreket.
Szellő István gyermekei vasárnap elhunyt édesanyját gyászolja. Naim Renátával ugyan már azelőtt szakítottak, hogy közös gyermekeik, Alen és Manna megszülettek, később is jó kapcsolatot ápoltak.
"Mivel megviseltek a történtek néhány nap szabadságot kértem, de szerdától már újra a képernyőn leszek" - nyilatkozta Szellő István a life.hu-nak.
"Hosszan tartó időszakot zárt le ez a tragikus esemény, amire már felkészültünk. Mégis nehéz feldolgozni, amikor egy fiatal, életerős nő, akire még számtalan feladat vár, búcsúzni kényszerül az élettől. Renátánál többször bent jártam a kórházban, a kialakult helyzetben meg kellett találni a legideálisabb megoldást. A keresztszülőkkel úgy döntöttünk, hogy közösen fogjuk felnevelni a gyerekeket, mivel én a munkám miatt nem tudok a nap 24 órájában velük lenni" - tette hozzá

A híradós pár napra visszavonult, hogy gyászolja ikergyermekei elhunyt édesanyját, Naim Renátát. Szellő a Life.hu-nak elárulta, hogyan gondoskodik majd az édesanya nélkül maradt gyermekei sorsáról. Renáta hosszan tartó súlyos betegség után, vasárnap éjjel örökre lehunyta a szemét. A szír származású nővel Szellő 2006-ban jelent meg először a nyilvánosság előtt. Három évig alkottak egy párt és akkor szakítottak, amikor Renáta pár hetes terhes volt. A gyermekek miatt azonban a jó kapcsolat mindvégig megmaradt.
.
 
 
0 komment , kategória:  Hírek  
Címkék: születésnapjukat, keresztszülőknél, keresztszülőkkel, nyilatkozatából, felkészültünk, keresztszülők, ikergyermekei, legideálisabb, kijelentette, legfontosabb, beszámoltunk, nyilatkozott, megszülettek, augusztusban, számíthatnak, életritmusom, biztonságban, visszavonult, elhatároztuk, ragaszkodnak, segítségével, megszólaltak, nyilvánosság, nyilatkozta, kapcsolatom, feldolgozni, gyerekeimet, gyerekekről, gondoskodik, önfeláldozó, problémától, történetben, legkevesebb, keresztapja, szabadságot, kapcsolatot, picik augusztusban, gyerekek születése, korábbi nyilatkozatából, kapcsolatom Renátával, gyerekek mindig, tragikus időszakban, gyerekekről is”, utolsó időszakban, napokban elhunyt, híradós nyilatkozott, történetben korántsem, keresztszülők önfeláldozó, gyerekek keresztapja, klubban vívtak, keresztszülőkkel együtt, történtek néhány, Lapja Cafe, Szellő István, Blikknek Szellő István, Naim Renátával, Naim Renátát,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Maradék idő  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  S a dalok tanulsága  Bella István: Zsoltár  Minden gyerek jó.  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Emberként automatikusan értéke...  Tehetségtelen gyerek nincs.  Vannak arcok  Kellemes esti időtöltést  Jó éjt  A Föld napja  Beney Zsuzsa - Tavasz  próbáljuk ki az őszinteséget  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Aki szeret, annak senki sem id...  Pocsai Piroska - NE SIESS!  Paul David Tripp Április 24  Gárdonyi Géza - Április végén  Ma a legtöbb civilizált ember ...  A föld szépségéért  Facebookon kaptam  A Mester kezének érintése  Facebookon kaptam  Próbálkozni kell ahhoz,  Föld napja április 22  Rögtön puha Mézes Krémes  Föld napja április 22  A keserű igazság  Facebookon kaptam  A legnagyobb hiánycikk manapsá...  Környezetvédelem  A föld szépségéért  Viharban csak az a fa marad ál...  Beney Zsuzsa  Jó éjt  Ébredj  Jó éjt  Becsüld meg azt amid van,...  Föld napja április 22  Aki a sorsa útján jár, gyakran...  Az elfogadásnak...  képre írva  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 25  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Beney Zsuzsa - Sirató  Vannak arcok  Facebookon kaptam Gizike bar...  Volt egy...  Facebookon kaptam  Április 22. a Föld napja,  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Pillangó  A világnak égető szüksége van ...  Idézetek a barátságról  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Mindenünk, amink van, amit sze...  Fodor Ákos költő,  Esti kép  Ma a legtöbb civilizált ember ...  Az Európai Unió is foglalkozik...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Az embernek a társa: hiányzik.  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Gábor Dénes gondolata  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Alvó cica  Facebookon kaptam Gizike bar...  A Gömb  Palóc Grand Canyon  Messziről jött ember  Beney Zsuzsa  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Irgalom és ítélet  Beney Zsuzsa - Tavasz  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  William Shakespeare idézet  Pocsai Piroska - NE SIESS!  Facebookon kaptam  Őrangyalod, ha vigyáz rád...  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
picik augusztusban, gyerekek születése, korábbi nyilatkozatából, kapcsolatom Renátával, gyerekek mindig, tragikus időszakban, gyerekekről is&#8221, utolsó időszakban, napokban elhunyt, híradós nyilatkozott, történetben korántsem, keresztszülők önfeláldozó, gyerekek keresztapja, klubban vívtak, keresztszülőkkel együtt, történtek néhány, képernyőn leszek, tragikus esemény, kialakult helyzetben, legideálisabb megoldást, munkám miatt, édesanya nélkül, szír származású, nyilvánosság előtt, gyermekek miatt, születésnapjukat, keresztszülőknél, keresztszülőkkel, nyilatkozatából, felkészültünk, keresztszülők, ikergyermekei, legideálisabb, kijelentette, legfontosabb, beszámoltunk, nyilatkozott, megszülettek, augusztusban, számíthatnak, életritmusom, biztonságban, visszavonult, elhatároztuk, ragaszkodnak, segítségével, megszólaltak, nyilvánosság, nyilatkozta, kapcsolatom, feldolgozni, gyerekeimet, gyerekekről, gondoskodik, önfeláldozó, problémától, történetben, legkevesebb, keresztapja, szabadságot, kapcsolatot, szakítottak, nyugalomban, megkérdezni, megviseltek, felnevelni, hivatkozva, maradjanak, édesanyját, időszakban, szenvedjen, károsodást, gyermekeik, megszólalt, televíziós, elmondható, származású, felnevelem, elvesztése, gyerekeket, édesanyjuk, kényszerül, döntöttünk, helyzetben, olvasható, gyermekek, kegyeleti, gyermekei, mindvégig, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 47466 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 7565
  • e Hét: 42551
  • e Hónap: 75705
  • e Év: 309452
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.